Достъпът до DiVino.Taste се извършва с билети. Те могат да бъдат закупени онлайн до 16 ноември. Билети ще се продават и на място, на входа на събитието.

От 16 ноември билети са продават само на място. Касата е на регистрацията, НДК, зала 3, ет. 6. Освен в брой, приемаме и разплащания с всички видове карти.

Може да закупите билет за един, за два или за всичките три дни на изложението. При предварително закупуване ще получите билет, който трябва да разпечатате и да носите със себе си. При регистрацията на входа на DiVino.Taste ще получите гривна със съответен за деня цвят. Притежателите на билети за два и три дни трябва задължително да носят разпечатания документ във всеки един от дните!

За да присъствате на майсторските класове е необходимо предварително да закупите билет. Присъствието ви ще бъде потвърдено след заплащането на поръчката. Билетът за майсторски клас важи за вход и за трите дни на изложението и не е необходимо да купувате отделен. При предварително закупуване ще получите билет, който трябва да разпечатате и да носите със себе си. При регистрацията на входа на DiVino.Taste ще получите гривна за достъп до майсторския клас и до съответния ден от изложението.
Достъпът до изложението на лица под 18 години не е разрешен


Цени и достъп

Изложение

След 16 ноември билет за вход за изложението може да се купи само на място!

цена до 16 ноември цена на място КУПЕТЕ ONLINE
три дни  22 лв. 30 лв.
два дни  17 лв. 22 лв.
един ден 10 лв. 14 лв.

Майсторски класове

След 16 Ноември билети за майсторските класове може да се закупят само на място.

Майсторските класове по време на DiVino.Taste 2016 ще се проведат в зала 10 на НДК. Всеки майсторски клас е с продължителност между час и половина и два часа. Различните майсторски класове включват и дегустация на между 5 и 9 вина. Максималният брой участници е 60 души.

                   лекция цена цена след
16 ноември
свободни
места 
билет
 Училище по дегустация  70 лв. 90 лв. v купи
 Българските местни сортове през погледа на един чужденец  70 лв. 90 лв. v купи
 Реколта 2010 в България: Ретроспекция 80 лв.  100 лв. v купи
 Великите тероари на света: Шабли, Лоара 80 лв.  100 лв. x
 Сакар: отлежалите бели 70 лв. 100 лв. v купи
 DiVino Топ 10 за 2015  80 лв.  100 лв. x

Пакетни предложения*

VIP пакет  (220 лв.)  включва четири майсторски класа по избор и гарантира места на първия и втория ред в Зала 8, достъп до изложението за трите дни.

Пакет 2 в 1  (140 лв.) включва два майсторски класа по избор и достъп до изложението за трите дни.

*Пакети могат да бъдат закупени само до 18 ноември вкл.

КУПЕТЕ ПАКЕТ ONLINE

Свободна зона

Свободната зона е място, в което ще бъдат разположени щандове с лека храна, безалкохолни напитки и кафе, информационни пунктове на партньорите и организаторите. Достъпът до нея е срещу закупен билет за изложението или за майсторски клас.

Преса